Αρθρωτές Περσίδες SUNSIELD για Πέργκολα

Oι αρθρωτές περσίδες   SUNSHIELD είναι μια ευέλικτη και αποτελεσματική λύση για την διαχείριση του φωτός της ημέρας και για τον έλεγχο της θέρμανσης από τον ήλιο στο κτίριό σας.Εκτός αυτού, οι εξωτερικές περσίδες δίνουν στα κτίρια και στις προσόψεις τους μια επιπλέον αρχιτεκτονική διάσταση και εντύπωση,δημιουργώντας ένα υγιές και άνετο εσωτερικό περιβάλλον με ισχυρή θετική επίδραση στο ενεργειακό σας ισοζύγιο, καθημερινά και για πολλά χρόνια.

Το σύστημα Sunshield  για πέργκολες μπορεί να τοποθετηθεί  ελεύθερο/ αυτοφερόμενο  ή πάνω  σε υπάρχουσα κατασκευή πέργκολας.

Διαθέτει μοναδικές λύσεις που ακολουθούν τις διαμορφωμένες γραμμές και διατηρούν τον αντίκτυπο και την άποψη που ο αρχιτέκτονας ήθελε να δημιουργήσει.
Διατίθεται σε πολλούς τύπους  με συνεχόμενη  περσίδα  έως και 6m και είναι  το μοναδικό σύστημα με περσίδα αλουμινίου το οποίο εφαρμόζεται σε όλα τα σχήματα ανοιγμάτων -παραλληλόγραμα, τραπεζοειδή, τριγωνικά, στρόγγυλα κλπΤο σύστημα Sunshield διαθέτει μεγάλη ποικιλία από περσίδες από αλουμίνιο και ξύλο, με μεγάλη ποικιλία μεγεθών και εφαρμογών.