Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1991 με κύρια έδρα της τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την εμπορία και κατασκευή υλικών αποπεράτωσης κτιρίων.

Η εταιρία ειδικεύεται στα συστημάτα σκίασης και ηλιοπροστασίας, παρουσιάζοντας στην ελληνική αγορά καινοτόμα προϊόντα όπως συστήματα για αίθριους χώρους,πέργκολες, ρόλερ για μεγάλες επιφάνειες,  πλισέ με ειδικά σχήματα, συστήματα για κεκλιμένους χώρους, εξωτερικές περσίδες συνδυάζοντας το αλουμίνιο με το ξύλο, το  γυαλί.

Πρωτοποριακές κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο  υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένες στις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις, όπως κάγκελα, αγκυρώσεις ανάρτησης για σκάλες, περιφράξεις, υαλοσκεπές  και γενικά μια μεγάλη γκάμα από ανοξείδωτα για πολλαπλές χρήσεις και εφαρμογές σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

 Η εταιρία έχει στενή συνεργασία με  ευρωπαϊκές επιχειρήσεις  οι οποίες ηγούνται των στον τομέα τους, ακολουθώντας τις τάσεις και ανάγκες της σύγχρονης αισθητικής και αρχιτεκονικής προσφέροντας συνεχώς στην ελληνική αγορά  νέα καινοτόμα  και  ποιοτικά  προϊόντα.

Η εταιρία μας με την τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό της παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες  από την ανάληψη  έως την αποπεράτωση του έργου  και την  συντήρηση/after sales service , θεμελιώνοντας μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.